Profil

Profil

Anne-Mette Bahner

Uddannet cand.psych. ved Københavns Universitet 1988. Jeg er autoriseret og specialistuddannet i psykoterapi. Jeg har altid arbejdet med behandling af unge og voksne, som ansat i den sociale sektor, den somatiske sektor inden for sundhedspsykologi og de seneste tolv år som privatpraktiserende. Jeg har haft overenskomst med sygesikringen siden 2013. (Neurofeedback er ikke inkluderet i overenskomsten.)
Jeg har også været glad for at undervise og har undervist på diverse seminarier og i en årrække på København Universitet.

Psykoterapeutisk har jeg flere videreuddannelser, bl.a. tre-årig uddannelse i Psykodynamisk gruppeterapi og senest tre-årig uddannelse i dynamisk korttidsterapi (ISTDP) og gennem en årrække mastertræning i samme metode. Netop denne metodes fokus på det neuroaffektive – altså hvordan følelsesesmæssige reaktioner kan blive blokeret og som et mønster indlæres og indlejres i vores hjerne og nervesystem og dermed skabe en masse problemer – har ført mig videre til interessen for neurofeedback, som er en mere direkte måde at arbejde med en overbelastet eller ubalanceret hjerne.

Kontakt EEG-træning København

Tidsbestilling via mail eller telefon. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du ønsker at kende mere til EEG Træning.

Adresse: Lille Kirkestræde 5, 3, 1072 København K

E-mail: Psykolog@annemettebahner.dk

Telefon: (+45) 27 20 31 46