Referencer & udtalelser

Læs nogle historier fra tidligere behandlingsforløb her:

Jeg vil gerne fortælle om min datters og families erfaring med EEG Træning i København. Min datter på nu 18 år har modtaget EEG-træning over 1 år. Ca. 1 til 2 gange om ugen. Omkring 52 gange. Hver gang brugte jeg 5 timers transport, og det var intet problem, da jeg så hvor meget det hjalp min datter. Vi har selv valgt antallet i samråd med det søde personale. Jeg kan kun sige - gør det.
Liselotte
Mor til datter på 18 år
Kornelius havde tidligere meget skoleværing og svære hverdage pga sin ADHD. Så startede vi p EEG-træning. Hurtigt mærkede vi forbedringer og Kornelius glædede sig til, at skulle af sted, trods den lange transporttid...Kornelius er nu en dreng med overskud. Han er altid glad og vi kan "opdrage" på ham uden konflikter - han vil meget gerne samarbejde. Han går i skole hver dag, på fuld tid og er glad.
Katrine
Mor til Kornelius
August fik EEG 42 gange, og det tog os med storm. Hans liv ændrede sig til at blive ligesom de andre drenges. Han fik selvtillid, kunne lege med de andre i klassen, overskue frikvartererne, tage imod kollektive beskeder fra lærerne og løse opgaver uden hjælp...
Signe
Mor til August
Der er efter 14 gange EEG sket noget. Anni sover nu mere roligt og længere. Hun kan indgå aftaler og overholde dem. Hun lytter til beskeder, er begyndt at følge med i skolen og leger med de andre børn uden at skrige og slå. Alt i alt har vi fået en gladere pige...
Christina
Mor til Anni
Vores dreng Marcus startede til EEG træning, og efter 2 måneder oplevede vi en kæmpe udvikling. Han har tidligere været utrolig hyperaktiv og derfor haft svært ved at indgå i fællesskaber. Nu oplever vi at Marcus har fået ro i kroppen og han formår nu at indgå i relationer med andre børn. Hele familien har fået et helt andet overskud.
Christine
Mor til Marcus
Marcus: "Jeg er blevet bedre til at høre efter, tager min håndbold mere alvorligt og bedre til at koncentrere mig i skolen."
Far: "Marcus er blevet mere rolig, han virker mere koncentreret i skolen og det har vi også fået bekræftet af klasselæreren. Vi har også fået mere overskud som familie."
Marcus & Far
Efter EEG-træning

Kontakt EEG København

Tidsbestilling via mail eller telefon. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du ønsker at kende mere til EEG Træning.

Adresse: Nørregade 41, 1165 København K

E-mail: mail@eegtraening.dk

Telefon: (+45) 27 20 31 46